Helpende Handen Zonnehuisgroep Noord 10-10-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Helpende Handen Zonnehuisgroep Noord 10-10-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Helpende handen | Dagbesteding Muntendam | Muntendam

Datum: 11 oktober 2023

Als contact met mensen, gezelligheid, creativiteit en activiteit uw passie zijn

In Muntendam biedt een hecht team van medewerkers en vrijwilligers al 35 jaar een fijne en zinvolle dagbesteding aan ouderen. Door de dagbesteding streven wij na dat de deelnemers zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Dagelijks doen wij verschillende activiteiten op creatief en recreatief gebied. We bieden verschillende spel- en beweegvormen, koken samen, lezen de krant, wandelen of zingen.

Bent u

een opgewekt mensenmens die zich graag wil inzetten voor de ouder wordende mens? Heeft u inlevingsvermogen en houdt u van een gezellig praatje? Steekt u graag de handen uit de mouwen voor ondersteunende taken en creatieve activiteiten? Bent u initiatiefrijk en heeft u leuke ideeën over de invulling van de dagbesteding?

Dan bieden wij u een warm welkom!

U wordt onderdeel van een enthousiast, betrokken en bovenal warm team van vrijwilligers. Ook u wordt bij ons gezien, gehoord en gewaardeerd. Met elkaar bespreken we de 'ins en outs' van de dagbesteding en hoe we de dagbesteding zinvol kunnen invullen. Ook worden er een aantal keer per jaar gastsprekers uitgenodigd om in een stukje scholing te voorzien. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden bent u verzekerd.

Contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met , en vrijwilligerscoördinator. Kom gerust ook eens langs om de sfeer te proeven en te kijken of dit bij u past, de koffie staat ook voor u klaar!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider Dagbesteding
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMuntendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/vacature-vrijwilliger/helpende-handen-dagbesteding-muntendam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.