Functioneel Beheerder Toegangs- en Beveiligingssystemen RDW 03-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Functioneel Beheerder Toegangs- en Beveiligingssystemen RDW 03-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Functioneel beheerder toegangs- en beveiligingssystemen

 • Veendam
 • 3.053 - 4.121
 • Mbo
 • Staf en organisatie
 • 32

Zorgen dat de RDW nu en in de toekomst goed beveiligd is. Digitaal én qua fysieke toegang. Zet jij je daarvoor in?

De applicaties die op onze keuringsstations worden gebruikt. Personeelspassen met autorisaties. Camera's. Maar ook sleutelkasten. Jij zorgt dat onze digitale én fysieke toegangs- en beveiligingssystemen op-en-top functioneren. En continu voldoen aan ons securitybeleid. Als functioneel beheerder heb je vanuit ons kantoor in Veendam of je thuiswerkplek impact op de beveiliging van de gehele RDW.

Interessant aan deze baan volgens functioneel beheerder Ger

"Wat mijn baan als functioneel beheerder zo mooi maakt? Ik ben de spil bij de beveiliging van onze locaties'."

Werken aan de mobiliteit van morgen

Je beheert de verschillende systemen, maar adviseert ook over maatregelen en denkt in werkgroepen mee over innovatieve beveiligingsoplossingen voor de toekomst. Die mix maakt jouw baan zo inspirerend. Je bent dé spil tussen de gebruikers van de systemen en onze technici en leveranciers. Komen er meldingen van bijvoorbeeld storingen bij je binnen? Dan los je die vanachter je pc op of schakel je de juiste partijen in.

De vele contacten maken je werk extra leuk. Zoals met gebruikers; je kent autorisaties toe, geeft instructies over (het veilig gebruiken van) de systemen en inventariseert wensen over bijvoorbeeld wijzigingen. Waarover je vervolgens spart met onze technici, projectleiders of leveranciers. Je schakelt ook met onze beveiligers van de meldkamer en met de collega's van de servicedesk. En met je manager, voor wie jij een belangrijke sparringpartner bent. Waarover zoal? We willen het landelijke sleutelbeheer digitaliseren. En er staan boeiende nieuw- en verbouwplannen op stapel waarin beveiliging een hot topic is.

Dit is jouw thuisbasis

Ger is jouw duo-partner. Jullie trekken als functioneel beheerders samen op en verdelen de werkzaamheden. Daarin krijg je veel vrijheid, zowel als het gaat om het vormgeven van je functie als qua werktijden en -plekken. We werken hybride, dus zowel op kantoor als thuis. Dankzij onze kantoortuin en flexplekken tref je verschillende collega's. En die mogen dan van andere teams zijn, ze staan altijd klaar om te helpen. Wil je juist even focussen? Dan kun je terecht in onze speciale stilteruimtes.

Sfeer proeven?

Help jij met ons iedereen veilig en vertrouwd op weg? En spreekt deze functie je aan? Lees dan snel verder wat we jou te bieden hebben en solliciteer!

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 1.700 collega's aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw werk voortdurend in beweging. Om dat zo goed mogelijk en met plezier te doen, geven we je ruim baan voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met interne stages en toegang tot ons leerplein. Daarnaast helpen we je vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 3.053,- en € 4.121,- bruto per maand (op basis van fulltime).
 • 8% vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Goede werk-privébalans: 36 uur is fulltime en je kunt deels thuis en 4 x 9 uur werken. Je krijgt een budget om een thuiswerkplek in te richten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een fijne werkomgeving waarin je je eigen route mag uitstippelen en collega's met je meedenken.
 • Pensioenregeling via het ABP: wij betalen 70% van de premie.
 • 6 weken verlof per jaar.
 • Bijdrage aan je reiskosten voor woon-werkverkeer en volledige ov-vergoeding.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Telefoon en laptop.

Ook stel je je gezond kritisch op: zijn alle wensen van gebruikers per se nodig of haalbaar? Hierover communiceer je helder en standvastig. En is er een hectische situatie, bijvoorbeeld een storing in onze centrale meldkamer? Dan houd jij het hoofd koel en ga je doortastend met de oplossing aan de slag.
Verder neem je mee:

 • Mbo 4-niveau.
 • Ervaring in een soortgelijke functie, waardoor je gebruikerswensen kunt beoordelen en vertalen in concrete voorstellen.
 • Kennis van ICT en van de werking en mogelijkheden van toegangs- en beveiligingssystemen.
 • Kennis van de AVG-richtlijnen en relevante onderdelen van het Bouwbesluit.
 • Ervaring in een projectorganisatie. Zo weet je hoe projecten worden uitgevoerd, hoe een projectteam draait en wie welke rol daarin heeft.

Word onze nieuwe functioneel beheerder

Werk jij met ons mee aan de mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteer voor 21 november 2023 via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij , , via of . Tot snel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]3053 – 4121
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijderdw.nl/vacatures/functioneel-beheerder-toegangs--en-beveiligingssystemen-1036085/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Muntendam: