Franchisenemer De Hypothekers Associatie 08-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Franchisenemer De Hypothekers Associatie 08-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Jazeker. De HypothekerJazeker. De Hypotheker

De Hypotheker als werkgever

Hoe is het om te werken bij De Hypotheker?

Jazeker. De Hypotheker

Werken bij De Hypotheker

De Hypotheker als werkgever

Onze belofte

Wat levert het jou op?

Jouw ontwikkeling

Collega's vertellen

Specialismes

Cultuur

Hoe is het om te werken bij De Hypotheker?

Of op het hoofdkantoor?

Onze kernwaarden

Vacatures

Franchisenemer Veendam

Uren per week

Fulltime

Opleiding

HBO

Ervaring

> 5 jaar

Locatie

Veendam

Teammanager Sales en Productmanagement

Mandy Spierenburg

Jazeker. De Hypotheker

Franchisenemer Veendam

Franchisenemer zijn bij De Hypotheker betekent onderdeel zijn van een ambitieuze financiële dienstverlener. Wij willen de beste en grootste onafhankelijk hypotheekadviseur van Nederland zijn én blijven. Onze kernwaarden zijn lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen.

Dit ben jij: de ideale franchisenemer

Ondernemen zit jou in het bloed. Je toont leiderschap en draagt graag verantwoordelijkheden. Je bent in het bezit van een resultaatgerichte instelling met oog voor de lange termijn. Je bekommert je om de toekomst van je klanten, van je vestiging en je medewerkers en uiteraard van De Hypotheker-formule. Je houdt ervan écht het verschil te maken in een sterk concurrerende markt die continu in beweging is.
Het enthousiasme spat van je af en je hebt meer dan voldoende kennis in huis, zoals minimaal HBO werk- en denkniveau, een goed cijfermatig inzicht en analytisch vermogen.
Uiteraard is een grote affiniteit en ervaring binnen de financiële dienstverlening een pré en in veel gevallen een absolute vereiste, maar we houden de mogelijkheid open om ook in contact te komen met kandidaten die misschien wat minder ervaring hebben maar wel het juiste ondernemersbloed bezitten.
Door onze diversiteit in vestigingen verschilt het gewenste profiel voor de franchisenemer per locatie. Een vereiste is wel dat je uiteindelijk voldoet aan de eisen vanuit het Wft-vakbekwaamheidsstelsel.

Naast de vestiging Veendam met bijbehorend Appingedam bestaat ook de mogelijkheid om de vestiging Winschoten over te nemen.

De Hypotheker als franchisegever

De Hypothekers Associatie (DHA) in Capelle aan den IJssel is de overkoepelende organisatie die de formule van De Hypotheker beheert. DHA ondersteunt je maximaal in je ondernemerschap en zorgt voor het landelijk op de kaart zetten en houden van het merk De Hypotheker.
Je krijgt alle middelen aangeleverd die je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Van automatisering en het afsluiten van arrangementen met aanbieders tot de landelijke marktbewerking om bestaande en nieuwe klanten aan te spreken.

Wie kan jou het beste vertellen hoe het is om te werken bij De Hypotheker? Jazeker, jouw potentiële collega's! Hier delen zij graag hun ervaringen met jou en hier vertellen Franchisenemers jou graag meer over ondernemen bij De Hypotheker.

Zie jij het wel zitten om franchisenemer te worden bij De Hypotheker? Laat dan nu van je horen. Stuur minimaal je inspirerende motivatie met CV naar ons toe.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over de functie van Franchisenemer Veendam? Teammanager Sales en Productmanagement Mandy Spierenburg vertelt je er graag over! Neem contact op via of mail [email protected] .

 • Solliciteren

 • 2

  Eerste reactie binnen 5 werkdagen

 • 3

  (Eventueel) Vervolggesprek

 • 4

  Je start je nieuwe baan bij De Hypotheker

Hoe is het als franchisenemer bij De Hypotheker?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHypotheekadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hypotheker.nl/werken-bij-de-hypotheker/vacatures/franchisenemer/franchisenemer-veendam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.