Fondsenwerver Stichting Cosmic Fire Foundation 31-01-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Fondsenwerver Stichting Cosmic Fire Foundation 31-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

De stichting heeft diverse vacatures:

Wij zijn op zoek naar een fondsenwerven die ons kan helpen de bronnen aan te boren die het ons mogelijk maken meer te verwezenlijken.
Gezien onze bescheiden schaal en beperkte eigen middelen is het ons niet mogelijk tot een andere overeenkomst met een fondsenwerver te komen dan op no cure, no pay basis. We rekenen op uw begrip hiervoor.

Bestuursleden

De functie bestaat hoofdzakelijk uit het met raad en daad bijstaan van de voorzitster en met het dagelijks bestuur bestaand uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Natuurlijk is het meedenken over de huidige werkzaamheden en de toekomst van de stichting ook een zeer belangrijk facet van de functie.

Wij zoeken twee enthousiaste en actieve personen om ons bestuur aan te vullen. Vanwege het werk hier en de contacten met onze partner stichting in de Verenigde Staten, One Spirit, uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal een eerste vereiste.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFondsenwerver
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.cosmicfirefoundation.nl/nl-vacatures.php

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.