Engineer Werktuigbouwkunde Hoppenbrouwers Techniek 06-11-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Engineer Werktuigbouwkunde Hoppenbrouwers Techniek 06-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Engineer Werktuigbouwkunde

Veendam

MBO

Werktuigbouwkunde

Werken aan de meest toffe en uiteenlopende werktuigbouwkundige ontwerpen! Jouw creativiteit en inzicht vragen om vrijheid en ruimte, en die krijg je. Als engineer werktuigbouwkunde steunen wij je in zelfstandigheid en ondernemerschap. Breng techniek tot leven bij Veendam.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Bij nieuwe klussen kom jij gelijk in beeld. Jouw werktuigbouwkundige ontwerpen zorgen er uiteindelijk voor dat onze collega's op de bouwplaats goed hun werk kunnen doen. Dankzij jou ligt er een duidelijk ontwerp waarmee zij aan de slag gaan. Het ontwerp is heel nauwkeurig, waarbij je er rekening mee houdt dat de verwarming, luchtbehandeling of WKO-installatie binnen het budget van de opdrachtgever past én technisch perfect in elkaar zit. Daardoor komen onze aannemers en installateurs niet voor verrassingen te staan. Waar je zoal aan werkt? Bijvoorbeeld een nieuwe distributiehal. Of de bouw van een nieuw appartementencomplex. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als innovatieve engineer werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

• maken van een werktuigbouwkundig ontwerp, van de bestekfase tot de uitvoering.
• schakelen tussen verschillende (ver)bouwprojecten, waarbij je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
• aansturen en bijsturen van werktuigbouwkundige tekenaars en modelleurs.
• monitoren van een project, als er wijzigingen nodig zijn voer jij die door en daarbij informeer je álle betrokken partijen.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als nauwkeurig, zelfstandig én creatief. Een nieuw project begint altijd met een bestek dat je van een bouwkundige of architect krijgt. Jij gaat dat vertalen naar een ontwerp en, indien nodig, stel jij het tussentijds bij. Daarnaast beschik je als toegewijde engineer werktuigbouwkunde over:

• een mbo-diploma in de studierichting van werktuigbouwkunde.
• werkervaring als werktuigbouwkundig tekenaar of engineer.
• rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een uitnodiging voor alle evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Engineer Werktuigbouwkunde

Veendam MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekenaar Werktuigbouwkunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/engineer-werktuigbouwkunde-2746

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.