Eerste Autotechnicus met APK Auto Smidts Tolbert 21-03-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Eerste Autotechnicus met APK Auto Smidts Tolbert 21-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Vacature Eerste Autotechnicus met APK

Voor vestiging Sappemeer hebben wij ter uitbereiding van ons team een mooie vacature voor vast, per direct

Kom als Eerste Autotechnicus / Diagnose / APK Keurmeester bij Boerhof Sappemeer werken!

Wij zijn een kleine dealerorganisatie waar jij zeker gewaardeerd wordt. Er heerst bij ons een hele prettige werksfeer, wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en je mag jezelf uiteraard blijven ontwikkelen!

Bel / WhatsApp ons ) of stuur een email met je contactgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak!

Als allround Eerste Autotechnicus / Diagnose / APK Keurmeester bij Boerhof Sappemeer ben je verantwoordelijk voor het allround uitvoeren van onderhoud, reparaties en apk keuringen aan uiteenlopende voertuigen van het prachtige merk Ford. Dit zijn voertuigen van alle bouwjaren, zowel personen- als bedrijfswagens! In deze functie stel je tevens zowel mechanische als elektronica diagnoses en los je vervolgens deze (complexe) storingen op.

Naast auto's van het merk Ford mag dus ook uiteenlopende werkzaamheden verrichten aan voertuigen van alle andere automerken! Als vakspecialist kunnen wij jou absoluut een mooie uitdaging bieden binnen een informeel, klein en erg collegiaal team.

• Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een mensgerichte werkgever;

• Wij willen graag een samenwerking voor lange tijd aangaan, daarom bieden wij bij bewezen ervaring meteen een onbepaalde tijd contract!

• Een salaris dat goed is en goed voelt;

• Bij ons is oprecht een hele prettige werksfeer binnen een professionele omgeving;

• Goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, enz.

• Diverse ontwikkelingsmogelijkheden door o.a. trainingen, cursussen en het kunnen doorgroeien;

• Je hebt ook inspraak in de aanschaf van gereedschap en apparatuur;

• EN gezellige bedrijfsuitjes alsmede een actieve en leuke personeelsvereniging!

Smidts Autogroep bestaat al ruim 150 jaar!

Smidts bestaat sinds 1867 en is een echt familiebedrijf met een rijke Ford historie. Anno 2023 zijn wij met vijf Ford vestigingen goed vertegenwoordigd in het noorden van Nederland.

Dienstverlening boven verwachting. Dat is onze ambitie, iets waar we dagelijks naartoe werken. Terwijl de autobranche verandert, blijven onze kernwaarden hetzelfde. En die zijn gericht op onze klanten en medewerkers. Want mobiliteit is mensenwerk. Wij willen het onze klanten zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken. Dit doen wij met onze drie merkbeloften, de kernwaarden van onze organisatie; ''Totale duidelijkheid geven'', ''Alles voor u regelen'' en ''Enthousiasme over het werk en passie voor ons vak''.

Naast onze vijf Ford dealervestigingen in Groningen, Tolbert, Roden, Sappemeer en Delfzijl maken ook een ABS Schadeherstelbedrijf in Groningen en twee Profile Car & Tyrecentres in Roden en in Delfzijl onderdeel uit van ons bedrijf. Vanuit deze vestigingen zetten ruim 80 medewerkers zich dagelijks met veel plezier in binnen onze verkoop-, service- en klantgerichte organisatie. Wij verwelkomen je graag binnenkort in ons familiebedrijf als nieuwe collega!

Wij hebben natuurlijk enkele functiewensen voor jou als nieuwe collega:

• Diploma Eerste Autotechnicus en/of Technisch Specialist Personenauto's;

• Hele collegiale, kwaliteitsgerichte en servicegerichte instelling;

• Minimaal twee jaar recente ervaring in deze functie bij een merkdealer of universeel autobedrijf;

• Gezonde ambities om jezelf te blijven ontwikkelen;

• In bezit van rijbewijs B en woonachtig op prettige reisafstand vanaf Roden;

• En bij voorkeur een geldige APK -2 bevoegdheid.

Tot snel bij Boerhof Sappemeer!

Wil jij graag bij ons komen werken? Stuur jouw CV met telefoonnummer naar: [email protected] of [email protected] t.a.v. dhr. . Telefonisch contact opnemen mag ook via .

Een motivatiebrief is niet nodig, dit komt goed tijdens een kop koffie en rondleiding door ons bedrijf.

De werving & selectie is in samenwerking met Boudewijn Recruitment, zij nemen z.s.m. contact met je op voor een nadere kennismaking!

Alle verstrekte informatie zal zeer vertrouwelijk worden behandeld en zal alleen worden gebruikt om persoonlijk contact met je op te kunnen nemen door Boudewijn Recruitment, namens Smidts Autogroep. Je verplicht je tot niets.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel1e Autotechnicus
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.smidts.nl/eerste-autotechnicus-diagnose-apk-keurmeester

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.