Duurzaamheidsadviseur Headhuntersteam 18-03-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Duurzaamheidsadviseur Headhuntersteam 18-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Het verduurzamen van een woning kan een complex proces zijn voor veel woningeigenaren. Als duurzaamheidsadviseur begeleid je inwoners bij elke stap van dit proces. Samen met de bewoner stel je via een gestandaardiseerde methodiek een plan op voor verduurzaming. Je biedt ondersteuning bij het aanvragen van subsidies en leningen, het beoordelen van offertes en het communiceren met aannemers. Je blijft betrokken totdat de verduurzaming is voltooid en de bewoners comfortabeler en betaalbaarder wonen. Naast individuele begeleiding ontwikkel je ook verduurzamingspakketten voor verschillende woningtypen en informeer je groepen via bijeenkomsten en webinars.

Als duurzaamheidsadviseur – bespaarcoach bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden uit het tot stand brengen van huisbezoeken, adviseren en documenteren volgens de vastgestelde methodiek, informeren over financieringsmogelijkheden en het opstellen van rapportages. Je biedt de bewoners  praktische ondersteuning gedurende het hele traject. Daarnaast voorzie jij de bewoners van de juiste informatie via webinars en bijeenkomsten en stel jij maatwerkadviezen op.

Als een heuse organisator kun jij jouw bevoegdheden als geen ander waarmaken. Zo ben jij een ster in het voeren van adviesgesprekken, kun jij volledig zelfstandig  een uitgebreid advies verstrekken. Daarnaast onderhoud jij op professionele wijze contact met relevante partijen namens bewoners en de gemeente (aannemers, overheidsinstanties, enz.). Tenslotte leg jij verantwoording af aan de coördinator.

Vacature eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare kennis van energiebesparing en verduurzamingsmaatregelen.
  • Ervaring als (energie)adviseur is een pré
  • Vaardigheid in IT- toepassingen.

Competenties:

  • Sterke sociale vaardigheden
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Leergierig

Wil je meer weten over deze tijdelijke (interim) opdracht? Paul Sporrel, consultant van Headhuntersteam Groningen. Hij komt graag met je in contact en is bereikbaar op: 050-5268884 of via p.sporrel@headhuntersteam.nl

 

FunctietitelBrancardier
Indicatie salaris (min – max]3400 – 3900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/duurzaamheidsadviseur
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Overheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/duurzaamheidsadviseur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.