Docent Aardrijkskunde Onderwijsgroep Noord 30-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Docent Aardrijkskunde Onderwijsgroep Noord 30-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een BETROKKEN

Docent Aardrijkskunde vestiging Pekela

Dollard College - Pekela

Reageren voor 20 juni

Docent Aardrijkskunde vestiging Pekela

Zet aardrijkskunde op de kaart

Maak jij straks het verschil in de ontwikkeling van onze leerlingen?

Dollard College Pekela
Per 1 augustus 2024
0,5 fte regulier

Dollard College

Wij zijn het Dollard College, een brede scholengemeenschap in Oost-Groningen. Wij bieden gymnasium, atheneum, vwo (tweetalig onderwijs), havo, vmbo, praktijkonderwijs, pro-vmbo en isk. Daarnaast laten een aantal van onze vestigingen zich inspireren door verschillende onderwijsconcepten, zoals Dalton en Kunskapsskolan. Het onderwijs wordt gegeven op zes vestigingen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Bij het Dollard College werken ongeveer 450 medewerkers voor circa 2.900 leerlingen.

Werken bij het Dollard College is samen werken aan 'Gewoon Goud' onderwijs. Veiligheid, verbinden, ontwikkelen, ontdekken en gelijkwaardigheid. Dat zijn onze kernwaarden. Wij halen het beste uit onszelf en elkaar. Spreekt jou dit aan? Dan is een baan bij het Dollard College wat voor jou! Het Dollard College vormt samen met Ubbo Emmius Scholengroep Trivium.

Jouw baan

Als docent aardrijkskunde geef je op een aansprekende manier les aan leerlingen in leerjaar 1 en 2 vmbo en havo/vwo. Ook denk je mee over de ontwikkeling van jouw vak en aan het onderwijs van de school. Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren om zelfstandig te (leren) leren zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, ook op het persoonlijk vlak. Jij brengt het beste in de leerlingen naar boven!
Dollard College Pekela is een actieve school. In jouw functie begeleid je op school en daarbuiten leerlingen tijdens diverse projecten en stages en neem je deel aan verschillende schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Vestiging Pekela

Een kleinschalige, sport(actieve) school met korte lijnen en goede resultaten: dat is vestiging Pekela. Sportactief zijn betekent voor ons dat je het beste uit jezelf haalt, op welk gebied dan ook. Wij zijn de enige VO-school in de provincie Groningen waar het examenvak LO2 wordt gegeven. Leerlingen leren o.a. om voor een groep te staan en sportieve activiteiten te organiseren. Vaak in samenwerking met organisaties en instellingen in de gemeente. Op onze school bieden wij onderbouw vwo, havo, vmbo tl/kb/bb en ISK. Vmbo tl kan volledig worden afgerond op deze vestiging. Dit geldt ook voor de sector Zorg & Welzijn van het vmbo bb/kb.

Op onze school hebben wij oog voor elkaar, dit zie je terug in onze kleine klassen en de optie tot extra ondersteuning als dat nodig is. Een goede sfeer vinden wij belangrijk. Onderling met de leerlingen, maar ook binnen het team van collega's. Wij kennen elkaar en zijn betrokken met elkaar!

Typisch Trivium

Bij Scholengroep Trivium werken ongeveer 700 medewerkers, die zich inzetten voor goed onderwijs aan circa 5000 VO-leerlingen. Trivium is van de scholen én is er voor de scholen: Dollard College en Ubbo Emmius. Zij trekken samen op vanuit hun gedeelde visie: 'leerlingen ondersteunen in hun ontwikkeling'. Onze docenten spelen daar uiteraard de cruciale rol in. Draag jij daar straks ook aan bij?

Onze regio Oost Groningen biedt vele kansen om in het leven van onze leerlingen hét verschil te maken. De meerwaarde van jou als docent is groot. Door goed onderwijs en de juiste begeleiding help je leerlingen hun kansen en daarmee die van hun omgeving te vermenigvuldigen. Trivium neemt de verantwoordelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de regio. Dit doen we door te streven naar thuisnabij onderwijs van hoge kwaliteit voor iedere leerling. Van praktijkonderwijs tot technasium en tweetalig gymnasium. We werken intensief samen met partners zoals gemeenten, het lokale bedrijfsleven en welzijnsorganisaties.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega's.
 • Een werkgever met veel vestigingen en diverse onderwijsconcepten. Dit biedt veel mogelijkheden voor je loopbaanontwikkeling.
 • Het betreft een LB-functie volgens de CAO- VO.
 • Begeleiding voor (startende) docenten door vak- en docentcoaches.
 • Ruimte om jezelf professioneel verder te ontwikkelen.
 • Budget voor levensfasebewust personeelsbeleid.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  - Een vakantie-uitkering van 8%.
  - Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.
  - Tegemoetkoming in de eventuele reiskosten.

We vragen van jou

 • Betrokkenheid bij de leerlingen en de school.
 • Goede sociale, communicatieve, pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden.
 • Minimaal een tweedegraads bevoegdheid aardrijkskunde.
 • De ambitie om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Brede en flexibele inzetbaarheid.
 • Een geldige 'Verklaring Omtrent het Gedrag'.

Vragen?

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar vestigingsdirecteur Harko Barla ) of stuur een bericht naar . Meer informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Aardrijkskunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.scholengroeptrivium.nl/vacatures/552-docent-aardrijkskunde-vestiging-pekela

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.