Directieassistent Stichting Oosterlengte 02-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Directieassistent Stichting Oosterlengte 02-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Directieassistent

Hoofdkantoor Winschoten | 28 - 32 uur | MBO

Wat zoeken wij?
Oosterlengte is volop in beweging. Samen bouwen we aan een zorginstelling die klaar is voor de toekomst. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Ben jij klantgericht, proactief en houd je overzicht? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als directieassistent verricht je proactief op secretarieel en organisatorisch vlak ondersteunende werkzaamheden. Je plant de afspraken en bewaakt de mail en agenda van de directeuren. In het geval van calamiteiten maak je als logger onderdeel uit van het Calamiteitenteam. Je redigeert teksten en stelt op basis van steekwoorden documenten op. Je verricht secretariële werkzaamheden, waaronder al het telefoon en mailverkeer. De correspondentie verzorg je vlot en je organiseert de vergaderingen. Tijdens vergaderingen notuleer je snel de essentie en je bent als eerste aanspreekpunt zichtbaar voor de belangrijkste stakeholders van de directieleden. Ook medewerkers en externen zien jou als rechterhand van de directeur.

Je vormt een team samen met je collega directieassistent en de bestuursassistent. Samen vallen jullie onder het Stafbureau, de bestuurssecretaris is je leidinggevende. Je focus ligt voornamelijk op het ondersteunen van een aantal leden van ons directieteam, maar vanzelfsprekend ben je flexibel binnen het team en help je elkaar waar mogelijk.

Wie ben jij?
• Je bent daadkrachtig, organisatie-sensitief en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden;
• Je werkt systematisch en accuraat en volgens de (gewenste) procedures;
• Je werkt graag samen, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
• Je kunt efficiënt plannen en prioriteiten inschatten;
• Je bent positief, klantvriendelijk en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen;
• Je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en disciplines;
• Je neemt een leuke dosis humor mee.

Wat breng je mee?
• Minimaal een secretariële opleiding op MBO niveau met ervaring in de rol van directiesecretaresse/directieassistent;
• Uitstekende digitale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in geschrift;
• Gedegen kennis van MS Office 365, kennis van iBabs is een pré.


Wie zijn wij?
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen.

We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Binnen Oosterlengte werken er een kleine 20 collega's binnen het Stafbureau. Hieronder vallen, naast het secretariaat, projectleiding, klachtenfunctionaris, ambtelijk secretarissen, communicatie en kwaliteit.

Wat bieden wij?
• Een uitdagende en afwisselende functie binnen in een zorgorganisatie die bouwt aan haar toekomst;
• Een dynamische omgeving met betrokken, enthousiaste collega's en waar werkplezier belangrijk is;
• De ruimte om jouw ervaring als professional volledig tot zijn recht te laten komen;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
• Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, die bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt in een vast dienstverband;
• Een contract voor 28 - 32 uur per week;
• Werkdagen in overleg;
• Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao VVT, inschaling in FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 o.b.v. een 36-urige werkweek);
• Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.

In het kort

Tag Locatie Hoofdkantoor te Winschoten Dienstverband • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, die bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt in een vast dienstverband Opleidingsniveau MBO Plaats Winschoten Werkuren per week 28-32 uur Salarisindicatie FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 o.b.v. een 36-urige werkweek) Gepubliceerd op 2024-05-02 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-05-24

Interesse?
Ben jij de directieassistent die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Je kan reageren tot 24 mei 2024 via de website.

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik Timmer (bestuurssecretaris) via telefoonnummer (afwezig tot 14 mei aanstaande) .

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Zorg

Werk

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDirectie Assistent
Indicatie salaris (min – max]2695 – 3502
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/directieassistent/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.