Commercieel Manager Headhuntersteam 12-06-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Commercieel Manager Headhuntersteam 12-06-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het eerste contact, het opbouwen en onderhouden van intensieve relaties met (potentiële) opdrachtgevers. Het doel is om sterke klantrelaties te vormen en verkoopdoelstellingen te behalen, met een duidelijke ambitie om zowel de omzet als het marktaandeel exponentieel te laten groeien.

Je speelt een cruciale rol in het vergroten van het marktaandeel op nationaal niveau. Met jouw uitgebreide netwerk en marktkennis lever je waardevolle inzichten en input over toekomstige marktbehoeften, wat bijdraagt aan het vergroten van het marktaandeel van zowel onze opdrachtgever als het zusterbedrijf. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor het genereren van nieuwe omzet, waarbij een diepgaande betrokkenheid bij je klanten en inzicht in hun markt essentieel zijn.

Je bepaalt zelfstandig welke potentiële klanten je benadert, in nauw overleg met de commercieel directeur van het zusterbedrijf. Je beheert je eigen verkoopactiviteiten, met als doel het maximaliseren van omzet en marge. Jouw kerntaken bestaan uit het genereren van nieuwe zakelijke kansen, het halen van vastgestelde verkoop- en servicedoelstellingen. Leiding nemen in tenderprocessen en proactief initiëren van klantevenementen en bezoeken van relevante beurzen. Je hebt de bevoegdheid om beslissingen te nemen over verkoopprijzen, marketing en specifieke klantvoorwaarden, binnen de vastgestelde grenzen en in overleg met de algemeen directeur.

Deze functie biedt uitstekende groeimogelijkheden voor kandidaten die willen meegroeien met de organisatie en verdere carrièrestappen willen zetten.

Vacature eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting commercieel management.
  • Minimaal vijf jaar relevante verkoopervaring, bij voorkeur binnen de bouwsector.

Competenties

  • Enthousiast en ambitieus.
  • Communicatief sterk.
  • Teamspeler.
  • Zorgvuldig.

Heb je interesse of aanvullende vragen? Stuur je CV met motivatie naar p.sporrel@headhuntersteam.nl Bij vragen kun je Paul Sporrel van Headhuntersteam bereiken op 050-5268884.

 

FunctietitelCommercieel Manager
Indicatie salaris (min – max]5900 – 6200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/commercieel-manager-3
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Industrie
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/commercieel-manager-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.