Collega Gemeente Oldambt 01-06-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Collega Gemeente Oldambt 01-06-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Waar bent u naar op zoek?

work-return iconVacature Procesregisseur schadeherstel en versterking

Wil jij meehelpen om Oldambt mooier, veiliger en duurzamer te maken? En ben jij in staat om in de complexiteit van schadeproblematiek en versterking een begeleidende en regisserende rol te spelen voor onze inwoners?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken namelijk een enthousiaste en proactieve collega voor de functie van:

Procesregisseur schadeherstel en versterking

24-36 uur per week (0,66/1,0 fte)

De gevolgen van de gaswinning en de aardbevingen in Groningen hebben ook invloed in de gemeente Oldambt. Oldambt ligt aan de rand van het gaswinningsgebied en ook in onze gemeente zijn huizen waar schade hersteld moet worden of waar versterking nodig is. De impact hiervan op inwoners is soms groot. De uitkomsten van de Parlementaire Enquêtecommissie naar de gaswinning in Groningen laten dit ook duidelijk zien. Met de Kabinetsreactie Nij Begun zien we meer ruimte en mogelijkheden om te werken aan herstel en perspectief. Als gemeente zetten we ons hiervoor in en werken we aan een veilige en toekomstbestendige gemeente. Waar mogelijk ondersteunen we inwoners en eigenaren. Hierin werken we met diverse organisaties en overheden samen.

Dit gaat over jou

Want jij wordt enthousiast van het werken aan complexe situaties, het zoeken van oplossingen en het creëren van nieuw perspectief. Je werkt graag samen met collega's en betrokken organisaties en bent in staat om hierin een verbindende rol te pakken. Als procesregisseur ondersteun je inwoners/eigenaren in complexe situaties in het proces rond schade-herstel en/of versterking. Hierbij heb je een verbindende rol naar partijen als NCG en IMG die primair verantwoordelijk zijn voor schadeherstel en versterking. Een deel van je werk betreft ook de afstemming en samenwerking met collega's binnen de gemeente, van vergunningverlening en toezicht, maar ook specialisten rondom erfgoed, ruimtelijke ordening en maatschappelijke zaken. Hierbij neem je geen verantwoordelijkheden over van anderen, maar vervul je een aanjagende en regisserende rol. In het programmateam werk je direct samen met de collega's, zoals inwonersondersteuners, programma-adviseurs en de . Kortom, een programma waar wij samen het verschil mee willen maken! En waar jij als procesregisseur ook het verschil in kunt maken! Jij stuurt er op dat oplossingen worden gerealiseerd.

Jij bent

Een enthousiaste procesregisseur en in staat om complexe situaties snel te doorgronden, de juiste afwegingen te maken en te zoeken naar oplossingen. Iemand die creatief is, goed kan luisteren en duidelijk kan communiceren. Je bent flexibel en kunt goed samenwerken, binnen de gemeente maar ook regionaal met betrokken partijen. Je vult je rol als procesregisseur zelfstandig in en je maakt hierin de juiste afwegingen waarbij je goed de focus kunt houden. Ervaring en/of affiniteit met de gemeentelijke organisatie en specifiek ook met procedures rond bouw- en vergunningverlening is een pré.

Dit bieden wij jou

Een perfecte baan voor een professional als jij! De functie is tijdelijk voor de duur van drie jaar. Je mag meedenken en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je maakt onderdeel uit van het team Programmabureau en waar nodig is er ruimte voor ondersteuning en opleiding.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal €5247,- (salarisschaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.

Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, deels thuiswerken en een individueel keuzebudget van 17,05%.

Interesse?

Denk jij nu, hé dit gaat over mij? Solliciteer dan direct. Stuur je motivatie en CV uiterlijk zondag 16 juni naar onder vermelding van vacaturenummer RZ23-14.

Wil je liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met onze via of stuur een e-mail naar .

Je kunt ook geheel vrijblijvend een drankje komen drinken met (een deel van) het team op donderdag 13 juni tussen 16.00 en 17.00 uur. Locatie: Johan Modastraat 6 in Winschoten. Graag ontvangen we hiervoor een aanmelding via , onder vermelding van vacaturenummer RZ23-14.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 26 juni in de middag.

Netwerk

Heb je zelf al een leuke baan, maar ken je iemand in je netwerk die hier enthousiast van wordt? Voel je dan vrij om onze vacature te delen.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeente-oldambt.nl/vacature-procesregisseur-schadeherstel-en-versterking

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.