Caissiere Intratuin 31-05-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Caissiere Intratuin 31-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Werken bij Intratuin

Caissiere


De functie:

Voor ons kassateam zijn wij op zoek naar een vrolijke en vriendelijke caissiere voor de maandag, woensdag en donderdag. Je werkzaamheden bestaan uit het accuraat en snel afrekenen van artikelen, het netjes houden van het kassagebied en andere voorkomende werkzaamheden. Daarnaast wordt je ingewerkt voor de servicebalie en de webshop.

Profiel

Je bent stressbestendig, rekenvaardig en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functies, verder ben je communicatief, vriendelijk en kun je goed in teamverband werken en beschikbaar op de genoemde dagen en in overleg inzetbaar op een zaterdag of zondag.

Wij bieden

Een leuke afwisselende functie voor 24 uur per week. Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao retail non-food en ontvang je personeelskorting.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKassamedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/317340-caissiere-

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.