Business Manager RDW 14-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Business Manager RDW 14-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

 • Veendam
 • 4.966 - 7.393
 • Wo
 • Staf en organisatie
 • 36

Als leidinggevende en MT-lid druk je een grote stempel op ons maatschappelijk relevante werk als RDW.

Een boeiende dubbelrol, die heb je als bij de RDW in Veendam. Je geeft sturing aan een van de vijf afdelingen binnen de divisie Registratie en Informatie en bent daarnaast MT-lid. Mede dankzij jouw heldere visie zetten wij iedere dag weer een stap richting de mobiliteit van de toekomst. Extra boeiend aan deze functie? Je krijgt alle ruimte jezelf verder te ontwikkelen.

Interessant aan deze baan volgens André

"Als RDW staan we midden in de hedendaagse maatschappij en zijn we daarnaast volop bezig met vernieuwing, innovatie en ontwikkeling. Bovendien zijn er veel groeimogelijkheden voor jouzelf. Zo ben ik hier begonnen in de productieomgeving en nu . Als je ambities hebt, gaat hier een wereld voor je open!"

Werken aan de mobiliteit van morgen

Vanuit jouw duidelijke, innovatieve visie op de businessportefeuille van jouw afdeling breng je je teamleden verder en zorg je voor de realisatie van afspraken en doelen. Je steekt veel energie in de ontwikkeling en juiste inzet van je medewerkers, ziet toe op procesverbetering, en borgt de toepassing van wetten en regels. Dankzij jou is de samenwerking met de andere afdelingen binnen je divisie en de rest van onze organisatie optimaal. En ook voor ketenpartners, zoals de BOVAG en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ben je een betrouwbaar aanspreekpunt.

Daarnaast ben je MT-lid. Samen met de andere vier businessmanagers, de divisiemanager, een senior HR-adviseur en de MT-secretaris, geef je vorm aan de visie en het beleid van de divisie. Hierin neem je ook politieke, bestuurlijke, maatschappelijke en economische ontwikkelingen mee. Het mag duidelijk zijn: dit is een afwisselende baan met mooie uitdagingen op zowel management- als inhoudelijk vlak.

Dit is jouw thuisbasis

Binnen de divisie Registratie en Informatie geef je leiding aan een van onze vijf afdelingen, te weten Informatieverstrekken en Analyse, Handhaving, Rijbewijzen en Parkeren, Registratie Voertuigen, Frontoffice, of Projectmanagement en -support. Onze divisie bestaat uit 350 vaste collega's, en een flexibele schil. We gaan informeel met elkaar om, zijn ontwikkelgericht en werken graag samen. Om je rol goed in te kunnen vullen, ben je veel op kantoor.

Sfeer proeven?

De sfeer op onze keuringslocatie/ons kantoor proeven? Je bent welkom voor een kop koffie of thee! Bel André Uuldriks, , op en we maken een afspraak.

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 1.700 collega's aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw werk voortdurend in beweging. Om dat zo goed mogelijk en met plezier te doen, geven we je ruim baan voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met interne stages en toegang tot ons leerplein. Daarnaast helpen we je vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 4.966,- en € 7.393,- bruto per maand (op basis van fulltime).
 • 8% vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Goede werk-privébalans: 36 uur is fulltime en je kunt deels thuis en 4 x 9 uur werken. Je krijgt een budget om een thuiswerkplek in te richten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een fijne werkomgeving waarin je je eigen route mag uitstippelen en collega's met je meedenken.
 • Pensioenregeling via het ABP: wij betalen 70% van de premie.
 • 6 weken verlof per jaar.
 • Bijdrage aan je reiskosten voor woon-werkverkeer en volledige ov-vergoeding.
 • Telefoon en laptop.

Zo breng jij ons verder

De drive om oplossingen te bedenken voor uiteenlopende vraagstukken: die heb jij. Hierbij ga je doortastend en innovatief te werk. Je treedt probleemloos op als betrouwbare gesprekspartner op verschillende niveaus en voelt goed krachtenvelden, gevoeligheden en krachtenvelden aan. Bovendien krijg je energie van een werkveld dat altijd in beweging is en vind je steeds de juiste balans tussen samenwerken en het varen van je eigen koers.

Verder neem je mee:

 • Wo-niveau.
 • Meerdere jaren ervaring met het managen van een grote businessafdeling.
 • Ervaring met het aansturen van professionals.

Word onze nieuwe

Werk jij met ons mee aan de mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteer voor 29 november 2023 via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij André Uuldriks, , op of . Tot snel!

Goed om te weten

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek waarin je je toekomstige collega's leert kennen.
 • Een assessment kunnen deel uitmaken van de procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelController
Indicatie salaris (min – max]4966 – 7393
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijderdw.nl/vacatures/business-manager-1038634/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.