Bouwkundig EVS-2 Inspecteur Headhuntersteam 16-01-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Bouwkundig EVS-2 Inspecteur Headhuntersteam 16-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Heb jij ervaring met schade-inspecties en EVS-2? Wil jij op vaste dagen beschikbaar zijn voor het uitvoeren van inspecties? Zie jij de combinatie van werken op locatie, kantoor en hybride als een pré? Dan heeft Headhuntersteam een interessante functie voor jou!

Als bouwkundig EVS-2 inspecteur toets jij samen met de aannemer op locatie de schademeldingen in het aardbevingsgebied Groningen. Van te voren heb jij je ingelezen in de beschikbare technische documentatie en tekeningen. Samen met de constructeur bespreek je vooraf het inspectieplan.

Vervolgens ga je op pad met de aannemer. Je stuurt de aannemer op locatie aan en jij bepaalt waar eventueel destructief onderzoek nodig is. Tijdens jullie inspecties beantwoord je de vragen van de bewoners op inhoudelijk en empathische wijze. Als inspecteur controleer je steekproefsgewijs de hoofdmaatvoeringen.

Het is tevens van belang om koppelingen, zoals bijvoorbeeld van de muurplaat duidelijk in kaart te brengen. Daarnaast noteer jij op locatie de materiaal opbouwen en diktes van alle wanden, vloeren en daken. Je rapporteert op locatie je alle technische bevindingen van de woning. Daarna werk je de verslaggeving van de inspectie voortvarend uit. Hierin rapporteer jij alle technische bijzonderheden van de woning, zodat het team tekenaars probleemloos een volledig as-built 3D model kan opzetten.

Vacature eisen

  • Je beschikt over een afgeronde MBO4 en of HBO opleiding Bouwkunde, Vastgoed en Makelaardij.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als bouwkundig inspecteur of schade-expert.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Kennis van constructies en ervaring in het schade dossier.

Competenties:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Communicatief sterk.
  • Omgevings- en kwaliteitsbewust.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar Paul Sporrel (p.sporrel@headhuntersteam.nl ) Bij eventuele vragen kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer : 050 526 88 84.

 

FunctietitelBouwkundig Inspecteur
Indicatie salaris (min – max]3700 – 4300
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/bouwkundig-evs-2-inspecteur-3
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/bouwkundig-evs-2-inspecteur-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.