Bestuurslid Golfclub De Compagnie 16-03-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Bestuurslid Golfclub De Compagnie 16-03-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Golfclub Landgoed De CompagnieGolfclub Landgoed De Compagnie

Het bestuur van Golfclub Landgoed De Compagnie zoekt versterking. Daarbij spreken wij nadrukkelijk de wens uit dat deze functie vervuld gaat worden door een verenigingslid uit een wat jongere leeftijdscategorie (30-50 jaar).

Zie jij voor jezelf een rol weggelegd om onze nieuwe leden te binden, heb je affiniteit met het bedrijfsleven en oog voor de commerciële kansen op ons landgoed of vind je juist de wedstrijdsport en competitie op onze club van belang? Je portefeuille staat nog niet in beton gegoten, maar je bouwt in ieder geval voort op een stevig fundament dat reeds is neergezet.

Er zijn vast voldoende enthousiaste leden die zich aangetrokken voelen om een bijdrage te leveren aan een leuke en toekomstbestendige golfclub.

Het bestuur zal met de geschikte kandidaten de eerste gesprekken voeren en zal daarna een kandidaat (of kandidaten) aan de Algemene Leden Vergadering (ALV) voordragen, uiteraard met een positief advies aan de aanwezige leden. Dit zal, als de omstandigheden dit dan toelaten, tijdens de in mei 2023 te houden ALV gebeuren. Bij die gelegenheid zal de ALV zich bij stemming mogen uitspreken over de benoeming van het beoogde bestuurslid. Deze gehele procedure zal uiteraard een vertrouwelijk karakter hebben.

Mocht je hierover eens van gedachten willen wisselen met onze clubmanager, neem dan contact op met Fopke Drijfholt. Wil je meer weten over het bestuur of reageren op de vacature kun je contact opnemen met ():

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWethouder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.golfclubveendam.nl/de-compagnie/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.