Begeleider EC KJG Cosis 05-01-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Begeleider EC KJG Cosis 05-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Begeleider EC KJG Muntendam

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Wil jij werken in een warme, gezellige en unieke locatie waar kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen? Reageer dan als Begeleider bij het Expertisecentrum Muntendam. Zij zoeken een Begeleider voor 24-28 uur per week.

Dit zijn wij

Het Expertisecentrum in Muntendam is een dag behandelcentrum en biedt plaats aan ongeveer 35 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. De groepsgrootte varieert van gemiddeld zes tot en met negen kinderen en zijn verdeeld over 5 groepen. Er zijn altijd twee begeleiders op de groep. Iedere groep heeft zijn vaste begeleiders en een eigen groepsprogramma waarin activiteiten worden aangeboden die het best aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind.
Wij vragen wel flexibiliteit want bij ziekte en vakanties kan het voorkomen dat jij op een andere groep gaat werken. Ook draai je mee in het rooster van de speciale naschoolse opvang.

Wij werken met de behandelmethodiek Floorplay, waarbij plezier hebben als één van de basisprincipes is. Verder richt de theorie zich op versterken van de functioneel-emotionele ontwikkeling bij kinderen met een anders verlopende ontwikkeling. Daarnaast is het doel van Floorplay het optimaliseren van de volwassen-kind relatie.? Wij werken themagericht ook in combinatie met de theorie van Ervaar het maar. Deze theorie stimuleert motoriek, zintuigen en communicatie bij mensen met een verstandelijke beperking.

Jij komt te werken in team dat bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, Het is een divers team van jong en oud waarin we veel van elkaar leren. Ook als je ergens tegenaan loopt is er altijd een collega die je bij staat om jou te helpen en samen komen jullie tot een oplossing.

Dit ben jij

Jij hebt een open houding en een groot hart voor kinderen. Jij bent in staat om snel contact te maken met de kinderen en hen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Door jouw duidelijke en consequente aanpak weten de kinderen waar ze aan toe zijn en bied jij de structuur die ze nodig hebben. Zie jij veranderingen bij het kind, dan bespreek jij dit in het team. Jij blijft de zelfredzaamheid stimuleren en begeleidt de kinderen hierin. Maar bovenal ben je zorgzaam, liefdevol en sociaal, met een gezonde dosis humor. Het kind komt bij jou op de eerste plaats en jij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 3.
  • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek Floorplay.
  • Affiniteit hebt met de doelgroep kinderen met een beperking.
  • In het bezit bent van een rijbewijs.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.127,- en maximaal € 3.067,- volgens FWG 30 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als begeleider bij EC KJG Muntendam? Solliciteer dan direct! Reageer vóór woensdag 17 januari 2024.

Neem contact op met , leidinggevende, op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2127 – 3067
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieMuntendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/begeleider-ec-kjg-muntendam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.