Basisarts Revalidatie Zorggroep Meander 22-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Basisarts Revalidatie Zorggroep Meander 22-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Basisarts Revalidatie

Publicatiedatum: 21-05-2024 Salaris: Niet bekend Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: WO Vacaturenummer: 11161 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 11-06-2024 Uren: 24-36

Ben jij de gedreven en enthousiaste Basisarts en draag jij een warm hart voor onze cliënten en bewoners? Streef jij naar het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg? Dan is dit dé baan voor jou!

Basisarts binnen Zorggroep Meander
Binnen Zorggroep Meander hebben wij een team van meerdere ervaren en enthousiaste artsen die worden ingezet op onze diverse locaties. Als Basisarts ben je onderdeel van onze medische vakgroep en lever jij vanuit passie voor de ouderenzorg een actieve bijdrage in de directe medische zorg aan onze cliënten. Denk hierbij aan onderzoek, diagnosticeren en het schrijven en bewaken van zorg- en behandelplannen. Je bent betrokken bij het opname- en ontslagbeleid. Daarnaast onderhoud je contacten met familie, vertegenwoordigers van cliënten, medisch specialisten en huisartsen. Wij zijn nauw betrokken bij het uitzetten van onderzoeken die van belang zijn voor de zorg, de regio en onze organisatie. We doen dit in samenwerking met bijvoorbeeld UNO/UMCG en Merkbaar Beter Espria. Het continu gezamenlijk werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg staat voorop. Jouw mening en insteek wordt bij ons gewaardeerd! We zoeken iemand voor ons Revalidatiecentrum in Veendam. Binnen het revalidatieteam hebben we oog voor de zorg van de toekomst en staat het multidisciplinair werken centraal.

Kortom: een prachtige baan met veel afwisseling in werkzaamheden met het uiteindelijk doel onze zorg naar een hoger plan te tillen!

Het team
De medische vakgroep bestaat uit een team van gedreven en deskundige professionals, zoals: Specialisten Ouderengeneeskunde, Basisartsen, Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistents. We hebben een mooie mix van professionals die al een lange periode bij ons werken en recent gestarte medewerkers. Dit resulteert in een prachtige combinatie van ervaring en innovatie. De medische professionals worden volop betrokken bij onderzoek/ontwikkeling/innovatie. Binnen de vakgroep werk je zelfstandig, maar werken we als collega's ook nauw en fijn met elkaar samen. Er is altijd iemand beschikbaar als je even wilt afstemmen.

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris conform CAO VVT.
 • Een passend contract voor 24 tot 36 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Een afgeronde opleiding geneeskunde en BIG-registratie.
 • Heb je de ambitie om op termijn de opleiding Specialist Ouderen Geneeskunde te volgen, dan is dat een pré.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je hebt affiniteit met het werken met ouderen.
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt graag samen binnen een multidisciplinair team.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met , Consulent Werving & Selectie, via telefoonnummer .

Voor inhoudelijke informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Frank Buisman (Manager Behandeling en Revalidatie) via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts Ouderenzorg
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/basisarts-revalidatie-11161

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.