Bakker Echte Bakker Wim Zijlema 22-10-2023

  1. Vacatures Muntendam
  2. Bakker Echte Bakker Wim Zijlema 22-10-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Hagedoren 23-10-2023

  • Locatie: Veendam

  1. Hagedoren 23-10-2023

Introductie vacature

Niet zomaar een

Om de naam Echte te mogen voeren, zul je lid moeten worden van de Gilde van Echte . Hier word je niet zomaar lid van, er moet dan aan bepaalde eisen worden voldaan. Daarnaast doet er uiteraard alles aan om zijn producten, volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren.

Echte is gevestigd in het Koopcentrum Sorghvliet aan De Reede in Veendam waar hij in 1991 is begonnen met de ij. Met de jaren is het bedrijf gegroeid tot een lokaal bekende ij en komen de klanten tot over de gemeentegrens in de winkel om het dagelijks brood of gebak te kopen.

Wij zijn bewezen kwaliteits

De producten die wij in onze ij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands ij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte . Samen met onze collega's blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.

onbekend

Functietitel Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Industrie Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://zijlema.echte.nl/home/over-ons/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBakker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitmuntendam.nl/bakker-hagedoren-23-10-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.