Backofficemedewerker Unit Rijbewijzen Tempo-Team 19-01-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Backofficemedewerker Unit Rijbewijzen Tempo-Team 19-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Voor de RDW in Veendam zoeken wij voor langere termijn een enthousiaste medewerker voor het Expertise Centrum Rijbewijzen (ECR).

Wat bieden wij jou
 • Vanaf €2583,- op basis van 36 uur en een 13e maand
 • 36 uur per week
 • Maatschappelijk betrokken organisatie
 • 8% vakantie toeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Ruimte voor ontwikkeling en ambitie
 • Een veelzijdige en uitdagende functie
Wie ben jij

Als Backofficemedewerker Unit Rijbewijzen werk je nauwkeurig en kun je snel schakelen en het overzicht bewaren tussen verschillende soorten taken. Ook kun je zowel zelfstandig als in een team werken en leer je graag nieuwe vaardigheden.

Verder geld het volgende:

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld MER, Bedrijfskundige studie, International Business Management, Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening;
 • Je hebt het talent om je hoofd koel te houden en overzicht aan te brengen;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je doorgrondt informatiesystemen snel en bent communicatief sterk;
 • Je vindt het leuk om dagelijks veel met mensen telefonisch in gesprek te zijn;
 • Enige ervaring met telefonie en administratie, opgedaan bij een vergelijkbare overheidsorganisatie of binnen de profitsector is een pré.
Wat ga je doen

Het ECR is het kenniscentrum voor rijbewijzen in Nederland. Het kenniscentrum is een centraal meldpunt voor rijbewijsfraude, verstrekt informatie, geeft advies en het ondersteunt de zakelijke partners in de rijbewijsketen.

Voor de uitgifteketen is een helpdesk voor overheidsinstanties ingericht. Ook speelt de unit in op identiteitsfraude en is een belangrijke partner voor onder andere het Expertisecentrum Identiteitsfraude & Documenten (ECID), het Ministerie van Justitie en de Koninklijke Marechaussee.

 • Je behandelt aanvragen voor documenten en beoordeelt deze op echtheid en verzorgt opname van gegevens in de registers van de RDW;
 • Je verwerkt wijzigingen, correcties of beëindigingen van gegevens in het register van de RDW;
 • Je voert de dagelijkse werkzaamheden uit ter bewaking en bevordering van de kwaliteit van de registers;
 • Een deel van het werk bestaat uit inkomende telefoonwerkzaamheden waarbij je een verscheidenheid aan vragen beantwoordt.
Waar ga je werken

De RDW staat voor veiligheid, duurzaamheid en rechtszekerheid in mobiliteit: Wist je dat de RDW de belangrijkste registers in de mobiliteitsketen beheert? Als medewerker bij de backoffice in Veendam draag jij bij aan de kwaliteit van de registers. Ons werkveld 'dienstverlening' is altijd actueel en relevant. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met datastromen in auto’s en de aanpak van fraude met tellerstanden.

Welke registraties je verzorgt? Dat hangt af van de unit waarvoor je werkt. Maar denk aan de gewijzigde gegevens van een auto nadat die technisch of qua uiterlijk is gemodificeerd of de gegevens voor rijbewijzen. Je leert hoe dan ook veel over de verschillende processen achter de registers. Je werkt in een zelfsturend team.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in de vacature van medewerker uitvoering? Solliciteer dan snel via de gele sollicitatiebutton met CV en motivatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccount.overheid@tempo-team.nl , 0598 631 669 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/bks0tyb21dQQVbujYXT

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.