Backofficemedewerker Administratie Tempo-Team 01-01-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Backofficemedewerker Administratie Tempo-Team 01-01-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Gaat jouw hart sneller kloppen van het afvinken van to-do lijstjes? Ben jij een ster in het behouden van overzicht en het aanbrengen van structuur? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en veelzijdige organisatie? Wij zijn op zoek naar jou voor de vacature Backoffice medewerker bij verschillende Units bij de RDW

Wat bieden wij jou
 • Vanaf €2520 p/m op basis van 36 uur + 13e maand
 • Ontwikkel je tot veelzijdige backoffice medewerker
 • Een uitdagende en veelzijdige functie
 • 32 - 36 uur per week
 • Werken bij een duurzame en innovatieve organisatie
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 p/km. 70km retour.
Wie ben jij

De ontwikkelingen in mobiliteit gaan steeds sneller. We staan voor boeiende uitdagingen rondom bijvoorbeeld verkeersveiligheid, smart mobility en alternatieve brandstoffen. Bij de RDW wachten we de nieuwe innovaties niet af; we denken vooruit en anticiperen op de ontwikkelingen. Wil jij samen met ons de beweging naar een nieuwe tijd in gang zetten? Dan is dit hét moment om in te stappen.

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld MER, Bedrijfskundige studie, International Business Management, Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening óf jij hebt een stevig MBO 4 profiel met ruime relevante werkervaring;
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je kunt klantgericht handelen en je beschikt over een oplossend vermogen.
 • Je hebt het talent om je hoofd koel te houden in overzicht aan te brengen.
 • Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in een teamverband.
 • Je bent analytisch, super nauwkeurig en je kunt geconcentreerd werken.
 • Je doorgrondt informatiesystemen en hebt affiniteit met procesverbetering.
Wat ga je doen

Als medewerker backoffice bij de RDW in Veendam draag je bij door aanvragen voor onze registers te behandelen en verwerken. Door onze maatschappelijke rol en alle ontwikkelingen die op ons afkomen is ons werkveld altijd actueel en relevant. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met datastromen in auto’s, tijdelijke tolheffing en de aanpak van fraude met tellerstanden. Ook hebben we ervoor gezorgd dat het rijbewijs tegenwoordig voorzien is van een elektronische identiteit (eID).

Welke registraties je verzorgt? Dat hangt af van de unit waarvoor je werkt. Maar denk aan de gewijzigde gegevens van een auto nadat die technisch of qua uiterlijk is gemodificeerd of de gegevens voor rijbewijzen. Je leert hoe dan ook veel over de verschillende processen achter de registers.

Ook op andere manieren zorgen we voor genoeg afwisseling in je werk. Zo lever je ook maatwerk waarbij jouw technische, juridische of ICT-kennis extra goed van pas komt. Vermoed je bijvoorbeeld dat een tellerstand niet logisch is, dan zoek je uit of ermee gefraudeerd is. Bij een andere unit voer je de controles uit op het nakomen van de APK-keuringsplicht en de verzekeringsplicht. Een speerpunt hierbij is onder andere het maatschappelijk verantwoord handhaven, om stapeling van boetes te voorkomen. Een andere opdracht kan zijn om te bepalen welke gegevens uit het kentekenregister er juridisch gezien verstrekt mogen worden voor het maken van een app.

Waar ga je werken

Wist je dat de RDW de belangrijkste registers in de mobiliteitsketen beheert? Als medewerker bij de backoffice in Veendam draag jij bij aan de kwaliteit van de registers. Ons werkveld ‘dienstverlening’ is altijd actueel en relevant. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met datastromen in auto’s, tijdelijke tolheffing en de aanpak van fraude met tellerstanden. Ook hebben we ervoor gezorgd dat het rijbewijs tegenwoordig voorzien is van een elektronische identiteit (eID).
Je leert hoe dan ook veel over de verschillende processen achter de registers.

 • Als medewerker bij de RDW kan je direct aan de slag bij een innovatieve werkgever. Je krijgt volop kansen om te groeien in jouw rol als administratief medewerker.
 • De mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Als medewerker bij de RDW wordt jou volop trainingen en opleidingsmogelijkheden geboden.
 • Een professionele en informele werkomgeving waarin je jouw kennis en expertise kan inzetten in de praktijk.
Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in de vacature van medewerker kennisbeheer? Solliciteer dan snel via de gele sollicitatiebutton met CV en motivatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 0598 631 669 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/LiD5ViL215ZNhL21Dlr5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.