Assetmanager Vastgoed Gemeente Haarlem 22-05-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. Assetmanager Vastgoed Gemeente Haarlem 22-05-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Logo dat naar de hoofdpagina leidt

Werken bij Haarlem en Zandvoort

 1. Assetmanager Vastgoed

Collegas aan het werk Vastgoed

Uren per week

Wat ga je doen?

Je bent portefeuillehouder van het gemeentelijk vastgoed van Zandvoort en het commerciële vastgoed van Haarlem De portefeuille in Zandvoort bestaat uit 30 panden waaronder het sportcomplex aan de Duintjesveldweg, het stadhuis, de multifunctionele accommodatie Louis Davidscarré en de strandpaviljoens. Jouw portefeuille in Haarlem bestaat uit 43 panden, waarvan 32 woningen en 11 bedrijfsmatig onroerend goed. Merendeel van de panden uit deze portefeuille staan op de nominatie voor verkoop.

 • Je houdt je met name bezig met het onderhouden van relaties met interne en externe contacten, vooral met huurders. Met collega's bij de beleidsafdelingen en gebiedsontwikkeling stem je de ontwikkelingen af die van invloed zijn op het gemeentelijk vastgoed. Binnen de afdeling werk je nauw samen met de portefeuillemanager, assetmanagers, de vastgoedeconoom, vastgoedbeheerder, technisch beheer en de aan- en verkoopadviseurs.
 • Behalve op het efficiënt en doelmatig huisvesten van maatschappelijke organisaties, ben je gericht op het behalen van doelstellingen voor duurzaamheid, de onderhoudsconditie, toegankelijkheid en gebruikerstevredenheid.
 • Je stemt complexe en politiek gevoelige casussen binnen de eigen portefeuille af met het MT Vastgoed, het gemeentebestuur en/of directie. Daarvoor maak je annotaties, memo's en bestuurlijke voorstellen.
 • Binnen jouw eigen deelportefeuille treed je op als opdrachtgever bij aanpassingen in het bestaand vastgoed, nieuwbouw of verkoop. Voorbeelden zijn de nieuwbouw bij de reddingsbrigade, renovatie NME-gebouw en verbouw Theater de Krocht.
 • Je hebt inzicht in de kosten en opbrengsten van de deelportefeuille en stuurt daarin op een goede en gezond balans.
 • Je volgt nauwlettend de trends en innovaties in de vastgoedmarkt met betrekking tot contractvormen, vastgoed en assetmanagement.

Wat krijg jij van ons?

 • Een warm welkom in een zeer gemotiveerd team, goede begeleiding en grote collegiale betrokkenheid.
 • Een functie op tactisch niveau waarbij de dag zelden loopt zoals je die van tevoren had gepland.
 • Wij vinden persoonlijke groei belangrijk en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Denk aan het volgen van opleidingen, certificeringen en overige cursussen via onze 'Academie Haarlem'.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur per week. Je start met een jaarcontract dat we bij goed functioneren graag omzetten naar een vast contract.
 • Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 5.997 bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Daarbovenop krijg je 17,05% Individueel Keuze Budget over je bruto salaris dat je naar eigen voorkeur kunt besteden. Met het IKB maak jij keuzes die bij jou passen en stel je zelf een deel van je arbeidsvoorwaarden samen. Je kunt bijvoorbeeld je maandinkomen aanvullen, het omzetten in extra verlof of bruto-netto voordelen behalen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, een sportabonnement of een opleiding die niet door de werkgever wordt vergoed.
 • Hybride werken is bij onze gemeente aan de orde van de dag. De ene dag ben je op kantoor, een ander moment kies je voor thuiswerken. Wij faciliteren je daarbij. Waar je ook werkt, je bent altijd in verbinding met je collega's.
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. ABP is het pensioenfonds voor de overheid en biedt onze werknemers een goede pensioenregeling.
 • Bij de gemeenten Haarlem en Zandvoort willen wij de kracht aan diversiteit en verschillende talenten waarderen, omarmen en benutten. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en zichzelf mag zijn. Zodat wij op alle vlakken goede resultaten behalen voor onze inwoners.
 • Onze organisatiewaarden zijn Open, Gedreven en Betrokken. Hiermee werken we continue naar een heldere richting, inrichting en identiteit van onze organisatie. We hebben daarbij een duidelijke ambitie: betere dienstverlening naar inwoners, partners en bezoekers en een goede bediening van beide besturen.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een hbo opleiding op het gebied van vastgoed, recht, economische geografie of bouwkunde.
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de vastgoedsector.
 • Je hebt kennis en ervaring met waarderen/taxeren, beleids- en adviesproces in het vastgoeddomein en contractvorming.
 • Je bezit een sterk analytisch vermogen en een hands-on mentaliteit.
 • Je bent een stevige gesprekspartner, bent communicatief sterk en hebt politieke sensitiviteit. Je hebt overtuigingskracht en je bent een goede onderhandelaar.

Wie zijn wij?

Vastgoed is de afdeling binnen de gemeente die al het gemeentelijke vastgoed van zowel Haarlem als Zandvoort onder haar hoede heeft en namens de gemeente als eigenaar optreedt. Gemeente Haarlem heeft ongeveer 400 gebouwen in bezit en voert het beheer over circa 700 uitgegeven grondposities. De gemeente Zandvoort heeft circa 30 gebouwen in bezit en voert het beheer over circa 100 uitgegeven grondposities. De afdeling is sterk in ontwikkeling en groeit door naar een professionele vastgoedmanagement van het gemeentelijke vastgoed, waarbij strategisch portefeuillemanagement, contract- en assetmanagement en in regie werken de leidende begrippen zijn. Met zo'n 25 collega's zijn we volop aan de gang om dit mogelijk te maken en onze huurders goed te bedienen.

Enthousiast geworden?

Wat leuk! Solliciteren kan tot en met 18-06-2024 via onderstaande button. Neem gerust contact op met of .

Vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je richten aan

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVastgoedadviseur
Indicatie salaris (min – max]5997 – 5997
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZandvoort, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://haarlem.nl/werkenbij/assetmanager-vastgoed

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.