Allround Vakman Woonstichting Groninger Huis 09-11-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Allround Vakman Woonstichting Groninger Huis 09-11-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Allround vakman

8-11-2023

Wij zijn Groninger Huis en het is erg prettig wonen en werken bij ons. Als onze huurders zich thuis voelen, hebben wij ons werk goed gedaan. We staan dichtbij ze en weten graag wat er speelt. Zodat we hen een (t)huis kunnen bieden in een woning die goed, duurzaam, veilig en betaalbaar is.

Bij Groninger Huis werken ca. 70 mensen in een fijne werksfeer, verdeeld over de afdelingen Bedrijfsvoering, Buitendienst, Klant en Markt, Vastgoed en Staf. We hebben lol in ons werk en werken met plezier aan woningen en wijken. Dit kunnen we niet alleen en doen we graag met elkaar. Regelmatig zijn we op zoek naar betrokken en enthousiaste collega's. Voor onze technische dienst zijn wij op zoek naar:

Allround vakman
(36 uur per week)

Werk jij graag mee aan een fijn en betaalbaar thuis voor onze huurders en staat bij jou duurzaamheid voorop? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Onze allround vakman draagt bij aan het in stand houden van ons woningbezit en levert een bijdrage aan de leefbaarheid in ons werkgebied. Tot jouw kerntaken behoren werkzaamheden voor het dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud zoals:

 • bouwtechnische werkzaamheden
 • kleine elektrische werkzaamheden
 • eenvoudige loodgieterswerkzaamheden

Daarnaast ben je beschikbaar voor het oplossen van calamiteiten. Ook buiten werktijden.
Dit ben jij

Je schakelt soepel van klus naar klus volgens de planning, maar weet ook prioriteiten te stellen als dat nodig is. Daarbij ben je kostenbewust. Je denk graag mee over onze werkwijze, producten of diensten en komt als het nodig is ook met verbetervoorstellen.
Als vakman kom je bij onze huurders thuis. Daardoor ben jij automatisch ons visitekaartje en vinden we het belangrijk dat je beschikt over voldoende uitdrukkingsvaardigheden. Je legt graag aan de klant uit welke werkzaamheden je in hun woning uitvoert en waarom. Kwaliteit vind je belangrijk en je werkt netjes en nauwkeurig.

Dit vragen we van jou

 • VMBO werk- en denkniveau
 • Vakmanschap met kennis van bouwkundige aspecten in uitvoerende zin
 • VCA
 • Kennis op het gebied van kunststofkozijnen
 • Werken met een geautomatiseerd planningssysteem
 • Affiniteit met ons werkgebied
 • Rijbewijs B/E

Dit krijg je van ons

 • Een uitdagende fulltime baan (36 uur per week) bij een ambitieuze organisatie. We dagen jou continu uit om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen, waarbij het essentieel is dat je proactief handelt en denkt vanuit mogelijkheden;
 • Onze vakmannen beschikken over een eigen bedrijfsauto en bedrijfskleding;
 • Een salaris tussen de € 2.456,- en € 3.089,- bruto per maand (schaal D) op basis van 36 uur per week afhankelijk van ervaring;
 • Onze organisatie kent een informele en plezierige werksfeer;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een 13 e maand en 'goed bezig!''-budget;
 • In overeenstemming met ons personeelsbeleid bieden we in eerste instantie een tijdelijke aanstelling aan voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Zo kun je solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang met solliciteren! Stuur jouw motivatie en cv voor 22 november naar en wie weet spreken we elkaar dan binnenkort live. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 november.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met , (manager Vastgoed) via telefoonnummer .

Dit zijn wij!

Onze huurders en medewerkers vertellen over Groninger Huis. Benieuwd naar hun verhalen?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]2456 – 3089
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.groningerhuis.nl/over-ons/onze-organisatie/vacatures/allround-vakman/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.