Allround Medewerker B. Reer Sloop- en Grondwerken 21-04-2024

  1. Vacatures Muntendam
  2. Allround Medewerker B. Reer Sloop- en Grondwerken 21-04-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

  • B.Reer Sloop- en Grondwerken
  • Zuiderveen 44
  • 9673 TB Winschoten

Allround medewerker

  • Winschoten
  • 40 (of in overleg) uur

Als allround medewerker is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je met je collega's op een leuk sloopproject, de volgende dag ondersteun je je collega's in de verkoophal. Je vindt het leuk om afwisselend werk te hebben en weet met verschillende collega's en opdrachtgevers om te gaan. Het oplossen van een probleem zie je als een uitdaging en je weet van aanpakken. Je werkt zelfstandig of met collega's op een professionele wijze, waarbij de geldende veiligheidsregels centraal staan.

B. Reer is een gezellige MKB onderneming met een leuk team aan collega's. Het leuke aan het werken bij Reer is dat geen dag hetzelfde is. En zeker niet in de functie als allround medewerker. We zijn dan ook op zoek naar een nieuwe collega die iedereen bij wil staan. Is het nou een dag in de sloop, het bouwen van een schutting of klanten helpen in de verkoophal? Hier is het allemaal mogelijk, waardoor je je nooit gaat vervelen.

Wij bieden je een prettige werkomgeving in een leuk team met een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden. De vacature betreft een dienstverband van 40 uur, maar mocht je liever minder willen werken/beschikbaar zijn; solliciteer dan zeker ook. In overleg is bijna alles mogelijk.

Eisen:

- Je bent in het bezit rijbewijs B (+E);

- Je bent klantvriendelijk en denkt in oplossingen;

- Je hebt enige ervaring in de sloopbranche, techniek, of bouw (je kan bijvoorbeeld zelfstandig een schutting bouwen en collega's aansturen)

Stel ze gerust!

Mariëlle Smid

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSloper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.reer.nl/vacatures/allroundmedewerkerwinschoten/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.