Aankomend specialist betonreparatie (Regio Veendam) Werfum 26-10-2023

 1. Vacatures Muntendam
 2. Aankomend specialist betonreparatie (Regio Veendam) Werfum 26-10-2023

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

Aankomend specialist betonreparatie (Regio Veendam)

Je geniet ervan om elke dag met je handen aan het werk te zijn, op verschillende locaties. Bij een werkgever waar je een écht vak gaat leren. Als aankomend specialist betonreparatie ben jij de bouwheld waar onze samenleving op vertrouwt!

Over de functie

Als aankomend specialist betonreparatie ben je verantwoordelijk voor het assisteren van ervaren betonherstellers bij verschillende projecten. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat betonconstructies er weer jaren tegenaan kunnen. Hoe je dit doet? Dat ga je allemaal leren. Er staat een inwerktraject van 20 dagen voor je klaar, waarin jij de belangrijkste kneepjes van het vak leert om aan de slag te gaan. Voor je het weet ben jij de specialist!

Jouw werk is afwisselend. Je werkt op verschillende plekken en voert verschillende werkzaamheden. En dat allemaal dichtbij huis.

 • Je herstelt huizen die beschadigd zijn geraakt door aardbevingen in de provincie Groningen.
 • Je repareert een galerij van een flat in de stad.
 • Je repareert een scheur in de vloer van een parkeergarage.

Jouw werkgever

Je werkt bij een bedrijf dat zich al 50 jaar succesvol bezighoudt met het herstellen van beton- en staalconstructies. Net als jij heeft jouw werkgever een nuchtere werkmentaliteit en de sfeer is er altijd goed. Ondanks het werken in de bouw, hoef jij in de winter niet thuis te zitten. Je werkt gewoon lekker door!

Wij bieden

 • Je krijgt een goed (start)salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Goede werkkleding, een uitgebreid pakket met persoonlijke beschermingsmiddelen en zodra je zelfstandig bent krijg je een volledig uitgeruste werkbus.
 • Je komt te werken in de Bouw en Infra cao. Je krijgt een uitstekend bouwpensioen, 25 vakantiedagen, 20 adv-dagen en vakantiegeld.
 • Je hoeft het werk nog niet te kunnen, want tijdens een inwerktraject van 20 dagen leer jij alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.
 • Je werkt in de buurt, dus je bent altijd voor het eten thuis.

Wij vragen

 • Je bent niet vies van hard werken. Binnen of buiten maakt je niet uit.
 • Je bent op zoek naar een baan waar je met je handen kan werken.
 • Ervaring in de bouw is niet verplicht, maar wel mooi meegenomen. Denk aan werk als isoleerder, stukadoor, schilder, nieuwbouwtimmerman, betontimmerman of andere banen in de bouw.

Interesse in deze baan?

Is dit de nieuwe baan waar je naar op zoek bent en wil je aan de slag in de bouw? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Faith de Weerd van Werfum bouw & techniek op 0645995488 of 0887775500.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBetonreparateur
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensfaith.deweerd@werfum.nl , 645995488 https://werfum.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werfum.nl/vacatures/aankomend-specialist-betonreparatie-regio-veendam-fdwwf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.