(Persoonlijk) Begeleider Wonen Hartekamp Groep 08-06-2024

 1. Vacatures Muntendam
 2. (Persoonlijk) Begeleider Wonen Hartekamp Groep 08-06-2024

Werken in Muntendam

 

Introductie vacature 

De Hartekamp Groep logo

 • Herman Heijermansweg 191 , Zandvoort
€ 2.393 - € 3.606 per maand

Functieomschrijving

Voor wie zorg jij vandaag? Wie weet wordt jij wel onze nieuwe collega op Harteduin A in Zandvoort. De cliënten op deze locatie zijn op zoek naar een nieuwe (Persoonlijk) Begeleider voor 24-32 uur per week. Ben jij de krachtige en evenwichtige begeleider voor de woonzorg op deze locatie in Zandvoort ?

Wat bieden wij?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 of 40 (€2.393,- tot € 3.606,- o.b.v. 36 uur) afhankelijk van jouw opleidingsniveau;
 • Jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Harteduin A


Deze woning In de Wijk is gezellige locatie met vooral ouder wordende cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking . Deze cliënten hebben vaak een uitdagende zorgvraag als gevolg van bijkomende (psychische) problematiek zoals ASS en hechtingsproblematiek. Daarnaast ondersteun je als begeleider bij de ADL-verzorging. Er kan sprake zijn van verbale frustratie en psychische problematiek. Aan jou als (Persoonlijk) Begeleider Wonen de eervolle taak om een warm thuis te bieden aan deze cliënten. Pluspunt: op een zonnige dag maak je zo een wandeling langs het strand , nog even uitwaaien voordat je werkdag begint!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-niveau 3 of 4 diploma richting Zorg & Welzijn;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je kunt voorstellen doen om de begeleiding van cliënten te verbeteren;
 • Je kunt samenwerken met je collega's om de best passende begeleiding te bieden;
 • Je bent ijzersterk in het signaleren van gedrag van cliënten en kunt dit rapporteren aan collega's wanneer er een bijzondere situatie is;
 • Je hebt oog voor de (uitbreiding van) contacten tussen cliënt en netwerk van familie, vrienden en kennissen;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Zowel 's avonds, 's ochtends als in het weekend.

Enthousiast?

Wil jij de uitdaging aangaan als (Persoonlijk) Begeleider Wonen ? Solliciteer via een van onderstaande knoppen. Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met ons op via (optie 2).


Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. V oor complexe zorg locaties is h et afnemen van één of meerdere selectietesten tevens standaard onderdeel van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herman Heijermansweg 191 , Zandvoort

€ 2.393 - € 3.606 per maand

Solliciteren

Cookies bijwerken

Apply with Indeed onbeschikbaar

Cookies bijwerken

Deel vacature

 • Herman Heijermansweg 191 , Zandvoort

€ 2.393 - € 3.606 per maand

Nederland

 • Internationaal

 • Afghanistan

We hebben nog wat vragen voor je

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2393 – 3606
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieZandvoort, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.hartekampgroep.nl/o/begeleider-wonen-24/c/new?candidate.cv=&candidate.name=&candidate.email=&candidate.phone=+31&candidate.photo=&candidate.coverLetterFile=&candidate.openQuestionAnswers.4408739.openQuestionId=4408739&candidate.openQuestionAnswers.4408739.content=&candidate.openQuestionAnswers.4408740.openQuestionId=4408740&candidate.openQuestionAnswers.4408740.flag=&candidate.openQuestionAnswers.4408741.openQuestionId=4408741&candidate.openQuestionAnswers.4408741.flag=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitmuntendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Muntendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.